Programma 2021

Op zondag 21 maart 2021 vindt de derde editie van Jazz ’n Taste plaats.

De kaartverkoop is gestart. Via het tabblad Tickets kun je je bestelling plaatsen.

De bands die dit jaar optreden zijn: Big Mill Band, What About Burb, Buona Sera, Bluessense en Duo Acoustique. Hieronder meer informatie. 

 

Big Mill Band

Enthousiastelingen uit Noord-Nederland vinden elkaar in de Big Mill Band. Met swingende blazers, een groovy ritmesectie, een stralende zangeres en Harry Broekman als bevlogen bandleider, swingt de Big Mill echt de pan uit!

Samen spelen ze klassiekers, zoals Summertime van Gershwin, nummers van Miles Davis, maar ook eigentijdse popmuziek: That Old Devil (Alison Moyet) en Livin’ la vida loca (Ricky Martin). En heerlijk funky nummers als In the stone (Earth, Wind and Fire).

Dit jaar bestaat de Big Mill Band 25 jaar. Voor het jubileumjaar is een speciaal programma bedacht met veel optredens en leuke acties. De band wil in het jubileumjaar graag meer mensen laten kennismaken met de swingende jazzy en funky muziek van de bigband. We koppelen dat graag aan het goede doel. Daarom vindt de band het super leuk om op Jazz ’n Taste de slotact te spelen!

Big Mill Band

Buona Sera

Buona Sera is een band die in december 2011 is opgericht door vier enthousiaste mannen met een muzikaal verleden. In 2016 is de band uitgebreid met een sologitarist.

Er worden nummers gespeeld uit eind jaren 50 en begin jaren 60 van o.a. Roy Orbison, Chuck Berry, Pat Boone, The Everly Brothers,  Elvis Presley,en natuurlijk Bill Haley. Het repertoire bestaat inmiddels uit meer dan 100 nummers.

We gaan graag terug in de tijd van vetkuif en petticoat…………en merken dat ook ons publiek dit waardeert. Wat ook zeer gewaardeerd wordt is het feit dat we spelen met versterking, maar op een volume waarbij het nog steeds mogelijk is om tijdens het optreden een normaal gesprek te voeren.

In de zomer van 2019 zijn wij de studio in gegaan om een cd op te nemen. Wellicht ouderwets in de huidige digitale tijd, maar voor ons een belangrijke mijlpaal. Dit is zowel muzikaal als qua uiterlijk een mooi exemplaar geworden waar we erg trots op zijn.

Buona Sera

 

Bluessense

Bluessense is een bluesband welke bestaat uit zanger Bert, de gitaristen Harry en Jan, bassist Henk en op drums Peter. Allen zijn doorgewinterde muzikanten. Zij spelen de blues vol passie en met veel plezier.🎶

Bluessense

‘What about Berb’
Het swingende Jazzcombo What About Berb – dat bestaat uit een pianist, bassist, gitarist, drummer en zangeres: Berber Pieksma – speelt standards, Latin, fusion en funk.

What about Berb

 

Acoustique

Acoustique is een duo dat bestaat uit uit:

Marike Roelofsen: zang

Stephan Mooibroek: gitaar

Beiden hebben ze veel ervaring opgedaan in allerlei bands tot ze besloten het eens samen te proberen. Het plezier met zijn tweeën te spelen was zo groot dat Acoustique nu al vijf jaar aan de weg timmert. Acoustique speelt jazz- en popliedjes in een eigen jasje. Met alleen zang en gitaar haal je geen complete band in huis en toch zul je niets missen aan de muziek. Soms op de achtergrond, soms op de voorgrond, om te luisteren en om te dansen.

Acoustique