Partners

Jazz 'n Taste komt er weer aan! Op zondag 21 maart 2021 is het centrum van Drachten opnieuw het podium voor een swingend en culinair muziekfeest. Wil jij je als ondernemer middels dit evenement ook op de kaart zetten? Word dan partner van Jazz 'n Taste!

Samen met ondernemend Drachten e.o. wil LC21 zich inzetten voor het goede doel en zorgen voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor Passiflora Drachten. Hieronder staan de verschillende sponsormogelijkheden. Voor aanmelding als sponsor of voor meer informatie kun je contact opnemen via tel: 06-201 510 47 of e-mail: info@jazzntastedrachten.nl

 

 

Partners 2020

Zonder de ondersteuning van onze partners en vrienden zou het niet lukken om een evenement als Jazz 'n Taste Drachten te organiseren. Jazz 'n Taste Drachten wordt in 2020 mede mogelijk gemaakt door:

Onze partners

Ook bijdragen?
Partnerschap betekent een warme gelijkwaardige band aangaan en elkaar helpen bij het realiseren van doelstellingen. Samen kunnen we veel tot stand brengen. Wil je ook partner worden of op een andere manier bijdragen? Neem dan contact met ons op: info@jazzntastedrachten.nl.

Onze kledingsponsor