Programma 2017

Band Jazz ’n Taste 2017:

Big Mill Band
De Big Mill Band is een enthousiaste bigband die bestaat uit muzikanten uit Noord-Nederland. Ze spelen klassiekers van Miles Davis en Cole Porter, maar ook eigentijdse popmuziek: Good God (Anouk), Livin’ la vida loca (Ricky Martin) en Seven nation army (The white stripes) en heerlijk swingende nummers als Think (Aretha Franklin) In the stone (Earth, Wind and Fire).
Met swingende blazers, een groovy ritmesectie en Harry Broekman als enthousiaste bandleider,  swingt deze bigband echt de pan uit! Big Mill Band speelt als afsluiter tijdens Jazz ’n Taste in De Lawei.

   

Que Más
Hans en Ilse zijn met Que Más al 25 jaar een bekend duo in Drachten! Overal in friesland hebben zij opgetreden. Jazz, blues en bossanova’s, de pianobegeleiding van Hans en de zang van Ilse en het gebruik van verschillende instrumenten zorgen voor een gevarieerd en verrassend optreden! Que Más speelt tijdens Jazz ’n Taste in Vintage Coffee.

Fusca
Zomer, energie, plezier. Dat is Fusca, dé nieuwe Nederlandse Brazilian Popband. Fusca speelt een mix van dansbare zomerse grooves, opzwepende solo’s en sferische nummers met Portugese teksten van Nederlandse bodem. In 2016 speelden ze een aantal festivals en poppodia plat. Fusca gaat hard! Fusca speelt tijdens Jazz ’n Taste in het Smelnehus.

   

DJ Timmid en Stanley Medema
DjTimmid en saxofonist Stanley Medema spelen samen tijdens Jazz ’n Taste. Dus heb je zin om lekker te dansen? Dan mag je dit feestje zeker niet missen! DJ Timmid draait een creatieve en verrassende mix van House, Dance, Hip Hop, R&B, Classics en de hits van nu. Samen met Stanley Medema op sax is geen dansvloer veilig! DJ Timmid en Stanley Medema spelen tijdens Jazz ’n Taste in eetcafe Binnen.

   

Jazzcombo ‘What about Berb’
Het swingende Jazzcombo What About Berb – dat bestaat uit een pianist, bassist, gitarist, drummer en zangeres: Berber Pieksma – speelt standards, Latin, fusion en funk. What About Berb speelt tijdens Jazz ’n Taste in eetcafe De Zaak.

 

 

Houd ook Twitter twitter_bird_logo_2012en Facebook fb_icon_325x325  in de gaten!